Dowiedz się jak zapanować nad finansami w restauracji i optymalizować koszty prowadzenia działalności oraz dostaw
Każdy właściciel czy też menadżer lokalu gastronomicznego powinien znać swoje liczby. Powinien wiedzieć co o jego restauracji mówią cyfry i wskaźniki. Taka analiza w oparciu o raporty z działalności firmy pozwala na bardziej efektywne zarządzanie, trafniejsze wnioski, a w efekcie lepsze decyzje rzutujące na funkcjonowanie lokalu. Analiza finansowa nie kończy się na pracy księgowej i obliczaniu podatków. To bardziej złożony i bardziej szczegółowy proces, ale przy wykorzystaniu odpowiednich narzędzi, staje się czytelny, prosty w zastosowaniu, a przede wszystkim niezbędny przy dalszym planowaniu. Dobrze prowadzona analiza finansowa pozwala dodatkowo na poszukiwanie realnych oszczędności, które znacząco wpływają na poprawę płynności finansowej.
Warsztat dedykowany jest: właścicielom oraz menadżerom restauracji.
W trakcie warsztatu dowiesz się:
Na godzinę przed rozpoczęciem warsztatu otrzymają Państwo link do wydarzenia.
Zapraszamy serdecznie!
Na chwilę obecną nie mamy terminów na te warsztaty.
Warsztat, dzięki któremu będziesz w stanie efektywniej zarządzać biznesem gastronomicznym, aby osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w tym co robisz.
Na naszym warsztacie odpowiadamy na wiele pytań, a najszerzej na kluczowe z nich: Jak liczyć żeby się nie przeliczyć?
Spotkanie dedykowane dla:
Zapraszamy do wspólnej dyskusji o tym jak liczyć food cost, analizować wyniki, optymalizować koszty.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Każdy sklep na rynku działa w konkurencyjnym otoczeniu. Musi dynamicznie dostosowywać się do zmian i rozwijać, aby dotrzymać kroku konkurentom, a co najważniejsze spełniać oczekiwania klientów. Nasz warsztat pomoże sprzedawcom stać się pewnymi siebie ekspertami.
W programie warsztatu:
Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!
Chcesz samodzielnie zająć się promocją swojej restauracji?
Masz pracownika odpowiedzialnego za marketing lokalu?
Zapraszamy na Warsztat, podczas którego dowiesz się wszystkiego na temat strategii reklamowej Twojej restauracji i jej efektywnego wdrożenia.
W trakcie szkolenia:
- otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację.
- dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie liczby gości i jak je wykorzystać.
- poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia "sprzedażowej" karty dań,
- zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie w oparciu o kalendarz promocji
Celem warsztatu jest stworzenie konkretnej listy działań marketingowych, którą będziesz mógł wdrożyć tuż po jego zakończeniu. Dzięki temu dotrzesz do nowych gości i wypromujesz swój lokal. Lista będzie oparta o profil Twojego lokalu oraz gości, na których czekasz. Dzięki temu wyjdziesz z gotowymi rozwiązaniami, które pomogą Ci w skutecznej reklamie restauracji.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Serdecznie zapraszamy!